Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Puzzelgame Monument Valley nu gratis te downloaden op Android

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2018, 9:12 CategorieGaming

De ontzettend populaire puzzelgame Monument Valley is vanaf nu gratis te downloaden op Android. Eerder was het spel al gratis te downloaden op iOS, maar nu kunnen dus ook Android-gebruikers kosteloos genieten van dit visuele spektakel.

Monument Valley gratis te downloaden

Mocht je een Android-smartphone of -tablet hebben en de game Monument Valley nog steeds niet hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws: het spel is vanaf nu gratis te downloaden vanuit Google Play. Onduidelijk is nog of dit een tijdelijke promotie of definitieve prijsdaling is, aangezien ontwikkelaar ustwo niets over deze beweging gemeld heeft. Niet binnen Google Play en ook niet op het eigen promotiemateriaal. Daarom raden we je aan snel naar de Store te gaan om de game te downloaden, via de onderstaande downloadlink.

Monument Valley is een puzzelgame. In het spel bestuur je Ida, de hoofdpersoon. Ida moet je door alle levels leiden. Een level speel je uit door bij een teleporthokje te komen. Onderweg kun je elementen bewegen, verschuiven of draaien. Dat is echter niet altijd even logisch. Net als bij de tekeningen van Escher zouden bepaalde dingen niet in het echt kunnen. Monument Valley werd met veel goede reviews ontvangen, maar velen vonden het spel nogal kort. De tien stukken (elk stuk bevat meerdere levels) konden binnen twee uur uitgespeeld worden.

  • Monument Valley
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.