Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol update Android 8.0 voor Galaxy Tab S3

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2018, 15:12 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf begonnen is met het uitrollen van Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy Tab S3, de high-end Android-tablet van het bedrijf. De update wordt eerst gelanceerd in Groot-Brittannië en zal daarna ook naar andere landen komen.

Android 8.0 voor Galaxy Tab S3

De Britse tak van Samsung heeft laten weten dat Android 8.0 Oreo nu wordt uitgerold naar de Samsung Galaxy Tab S3. De update wordt nu uitgerold in Groot-Brittannië en zal op een later moment ook naar andere landen toekomen. Het build-nummer van deze update is T820XXU1BRE2. De update neemt naast nieuwe functies ook meteen de beveiligingsupdate van 1 april 2018 mee. Aangezien de update voor de maand mei nog maar net gereed is, is april dus een mooie opsteker voor de high-end Android-tablet.

De update wordt over-the-air (ota) uitgebracht en zal elk model van de Samsung Galaxy Tab S3 aandoen. Eigenaars van deze tablet zullen het gros van de functies krijgen die eigenaars van een Galaxy S8 of Galaxy Note 8 ook hebben gekregen destijds. Daarnaast kunnen we vertellen dat ondersteuning voor Dolby Atmos ook meegeleverd wordt, waardoor je dus van betere geluidskwaliteit kunt genieten. Het downloaden en updaten kan even duren, dus toon alsjeblieft wat geduld. Maar na het updateproces moet de tablet weer draaien als een zonnetje.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.