Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt gouden versie Galaxy S9 en S9 Plus naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2018, 9:51 CategorieAndroid

Samsung heeft woensdag bekendgemaakt dat het in juni een gouden versie van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zal uitbrengen. Onder de motorkap zal er geen verschil zitten tussen de eerder uitgebrachte versies, het gaat hier puur om een nieuw likje verf.

Samsung Galaxy S9 in het goud

In juni zal er een nieuwe kleurenoptie voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus beschikbaar zijn. Het gaat om een gouden kleur, genaamd Sunrise Gold. Onder de motorkap heeft Samsung niets veranderd, het gaat nog steeds om de twee modellen die eerder dit jaar op de markt zijn uitgebracht. Met deze nieuwe variant kun je mogelijk beter de smartphone bij de rest van je stijl of uitstraling laten passen. De adviesverkoopprijzen zijn overigens ook niet aangepast: de telefoons hebben respectievelijk een prijs van 849 en 949 euro.

Wanneer je ieder jaar het nieuwste Samsung Galaxy S-model wil, dan moet je daarvoor diep in de buidel tasten. Het is altijd de vraag of de hoge prijs voor deze vlaggenschepen gerechtvaardigd is als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt. Meestal is het zo dat de verbeteringen in de lijn der verwachting liggen en incrementeel zijn. Daar waar Samsung bij de Galaxy S6 voor het eerst echt goed naar het design van de smartphone keek, maakte het bedrijf bij de Galaxy S8 pas de grootste stap. In onze recensie lees je of het toestel z’n geld waard is.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.