Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy J6 vanaf juni verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2018, 9:43 CategorieAndroid

Samsung heeft officieel de Samsung Galaxy J6 onthuld. Deze smartphone maakt gebruik van het Infinity Display dat je kent van de high-end smartphones van het bedrijf. Daarnaast heeft de Galaxy J6 een vingerafdrukscanner op de achterkant en een redelijk goede camera. De prijs ligt onder de driehonderd euro.

Samsung Galaxy J6: dit moet je weten

Samsung heeft officieel de Samsung Galaxy J6 aangekondigd. Deze smartphone beschikt over een super amoled-scherm van 5,6-inch met hd+-resolutie (1.480 bij 720 pixels). Het display is qua vormgeving vergelijkbaar met het scherm op de high-end devices van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Op de achterkant zit een dertien megapixel-camera, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. Onder de motorkap zit een octacore processor, geklokt op 1,6 GHz. Ook is er 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB interne opslagruimte aanwezig.

Is dat niet genoeg, dan kun je een micro-sd-kaart tot 256 GB gebruiken. De accu beschikt over een vermogen van 3.000 mAh. Het besturingssysteem is Android 8.0 Oreo (met daaroverheen natuurlijk de skin van Samsung). Naast ondersteuning voor wifi, is er ook support voor bluetooth, usb-b, nfc en gps. Daarnaast beschikt het apparaat ook over een vingerafdrukscanner, snelheidsmeter en nabijheidssensor. De Samsung Galaxy J6 is vanaf juni verkrijgbaar in de kleuren Black, Lavender en Gold. De adviesprijs is 269 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy J6
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.