Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 9 ook in dualsim-variant’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2018, 21:15 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 9, die in het najaar zal worden gepresenteerd, beschikt over slots voor twee simkaarten. Dat blijkt uit een gelekte render, waarop in de notificatiebalk twee telefoonsignalen zijn te zien.

Als dat plaatje echt is, komt er in ieder geval een variant uit van de nieuwe aanvoerder van het phablet-legioen waar twee simkaarten in kunnen. Op de afbeelding is verder weinig nieuws te zien ten opzichte van de Galaxy Note 8.

Vingerafdrukscanner

Over de nieuwe Galaxy Note 9 zijn al wat geruchten geopenbaard. Er zou een  vingerafdrukscanner in het scherm komen. Het toestel zou een 6,4-inch scherm krijgen en dat is een fractie groter dan het scherm van de Galaxy Note 8. Ook wordt gerept over een grotere batterij, met een capaciteit van 4000 mAh. De Galaxy Note 8 moet het doen met een batterijvermogen van 3300 mAh.

Het scherm is een super amoled-paneel met een beeldverhouding van 18,5:9. De resolutie zou 2960 bij 1440 pixels zijn, en de processor die deze phablet aandrijft, een Exynos 9810 of een Qualcomm Snapdragon 845. Dat is dezelfde processor die de Galaxy S9 aandrijft.

Varianten

Sommige geruchten hebben het over verschillende varianten van de Galaxy Note 9, met meer of minder RAM en opslaggeheugen. De duurste versie zoou 6GB RAM en 64GB opslaggeheugen bevatten. De telefoon bezit een 3,5 millimeter oortelefoonaansluiting en Android 8.1 zou de boel aansturen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.