Samsung Galaxy Tab S4 ontvangt mogelijk wifi-certificaat

03 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-s3-foto-6

Waarschijnlijk kondigt Samsung binnenkort de Samsung Galaxy Tab S4 aan. Er is namelijk een tablet opgedoken die vermoedelijk het modelnummer van de Galaxy Tab S4 draagt, die is voorzien van een wifi-certificaat. De presentatie lijkt dus dichterbij te komen.

Komt de Samsung Galaxy Tab S4 dichterbij?

Er bestaan nu al maanden geruchten over de Samsung Galaxy Tab S4, maar Samsung houdt nog steeds de lippen stijf op elkaar. Geruchtenmakers claimden eerder al dat de tablet mogelijk tijdens de MWC in Barcelona (afgelopen februari) zou worden aangekondigd, maar zoals je kunt zien is dat dus niet gebeurd. Nu wordt er gesproken over een mogelijke release tijdens de IFA in Berlijn, dat eind augustus of begin september gaat plaatsvinden. De reden daarvoor is een onlangs opgedoken wifi-certificaat.

Dat wifi-certificaat wordt gekoppeld aan een tablet met het modelnummer SM-T835. Dat modelnummer is waarschijnlijk de Samsung Galaxy Tab S4. De datum van certificatie is 2 mei jongstleden. Verder is uit de registratie op te maken dat de tablet op Android 8.0 Oreo draait en dat er ondersteuning is voor 2.4 en 5 GHz. Eerder geruchten noemden de volgende specs al: de Qualcomm Snapdragon 835, een 10,5″-scherm, resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte.

Reacties (0)