Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung krijgt patenten voor opvouwbare smartphone en transparant scherm

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2018, 9:53 CategorieAndroid

Samsung heeft patenten in handen gekregen voor een opvouwbare smartphones en een smartphone met een transparant scherm. Zoals altijd geldt dat deze producten niet per se gelanceerd hoeven te worden, maar is het wel interessant om te zien waar het bedrijf achter de schermen aan werkt of denkt.

Samsung-patenten tonen opvouwbare smartphone en transparant scherm

Het is geen geheim dat Samsung geïnteresseerd is in het idee van de opvouwbare smartphone. In de afgelopen maanden zijn er al heel wat patenten, geruchten en ideeën voorbijgekomen. Daar komen nu nieuwe patenten bij, zo ontdekte Patently Mobile. Eén van de patenten laat een smartphone zien die op drie punten om te vouwen is. Ook is er een nieuw patent opgedoken voor een telefoon die je op één punt kunt omvouwen. Deze is wat technischer en toont een idee voor de beschikbare functies na het opvouwen van het model.

Daarnaast is er een patent opgedoken voor een smartphone met een transparant scherm. De voordelen van zo’n smartphone zijn niet meteen duidelijk, maar het kan zijn dat je zo’n apparaat prima kunt gebruiken voor toepassingen in augmented reality. Verder is er op moment van schrijven helaas niets bekend over deze plannen. Zoals altijd geldt dat dergelijke producten niet per se op de markt uitgebracht hoeven te worden, maar is het wel interessant om te zien waar een bedrijf achter de schermen aan werkt — of in elk geval aan denkt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.