Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan Galaxy Tab S4 en nieuwe Galaxy Tab A 10.1’

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2018, 9:21 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung niet aan één, maar aan twee nieuwe tablets. Het gaat om de opvolger van de Galaxy Tab S3, in de vorm van de Galaxy Tab S4, en een nieuwe versie van de budgetlijn Galaxy Tab A 10.1.

Twee tablets van Samsung onderweg – gerucht

Mogelijk verschijnen er dit jaar twee tablets van Samsung op de markt. We hebben al eerder gehoord over de Galaxy Tab S4, een premium tablet die de Galaxy Tab S3 moet opvolgen. Over de Tab S4 zijn al wat geruchten verschenen, maar nu wordt het apparaat ook nog eens getest in de Geekbench. Daar is nieuwe informatie uit voorgekomen: de tablet draait vooralsnog op Android 8.1 Oreo. Ook wordt daar melding gemaakt van de chipset en het werkgeheugen: een Snapdragon 835-processor en 4 GB ram.

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 heeft waarschijnlijk het modelnummer SM-T590. Over het apparaat is nog niets bekend, behalve dan dat het nu wordt getest — samen met de Galaxy Tab S4. Voor meer informatie zullen we voorlopig nog even moeten wachten totdat Samsung besluit die naar buiten te brengen. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer het bedrijf beide tablets gaat aankondigen. Het kan zomaar zijn dat dit pas gebeurt tijdens de IFA in Berlijn, dat in september plaatsvindt. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)
Galaxy Tab A 10.5
Samsung Galaxy Tab A 10.5
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.