Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XZ2 blijkt verrassend duurzame smartphone te zijn

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2018, 9:46 CategorieAndroid

Het YouTube-kanaal JerryRigEverything heeft de Sony Xperia XZ2 aan een serie beproevingen onderworpen. De conclusie is dat het toestel verrassend duurzaam is. Wat de smartphone daarvoor allemaal heeft doorstaan, kun je zien in de nieuwe video.

Sony Xperia XZ2 doorstaat beproevingen

De Sony Xperia XZ2 is het nieuwe vlaggenschip van Sony. Het is een smartphone die een aantal stappen in de juiste richting zet, maar het onderaan de streep net niet haalt in vergelijking met andere high-end modellen van dit moment, zoals je kunt lezen in onze recensie. Maar hoe zit het precies met de duurzaamheid in (misschien niet zo) alledaagse situaties? Dat bekijkt het YouTube-kanaal JerryRigEverything. De telefoon wordt bekrast, verbrand en natuurlijk eens flink verbogen. Check de video hieronder.

Wanneer de man achter de camera de vingerafdrukscanner bewerkt met een behoorlijk scherp mesje, dan is het verrassend om te zien dat die lezer nog steeds blijkt te werken. Bovendien is het opvallend dat het meer dan tien seconden duurt voordat het scherm last heeft van vuur (direct op het scherm) en dat er dan pas witte pixels ontstaan, die na afloop ook weer wegtrekken. Het belangrijkste is meestal de buigtest, aangezien sommige mensen hun telefoons in hun achterzak stoppen. Ook daar kan de Sony Xperia XZ2 goed mee omgaan.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.