Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bekijk je notificaties op de pc met de Your Phone-app van Microsoft

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2018, 21:01 CategorieApplicaties

Tijdens de Build-conferentie van Microsoft heeft het bedrijf een nieuwe app gepresenteerd voor Windows 10. De Your Phone-app spiegelt het scherm van de smartphone op de pc. Dit betekent dat je jouw smartphone nu vanaf de pc kunt benaderen en je notificaties, foto’s en andere berichten kunt bekijken.

Het spiegelen van het beeld van de smartphone op de desktop zorgt ervoor dat je niet meer altijd de smartphone hoeft te pakken wanneer je een bericht ontvangt. Via de Windows 10-app op de desktop kun je direct je notificaties bekijken of reageren op berichten. De functies zullen enigszins verschillen voor een iOS- of Android-telefoon. Gebruikers krijgen in ieder geval toegang tot sms, foto’s en notificaties.

Your Phone-app wordt getest via Windows Insider

De Your Phone-app zal later deze week getest worden via Windows Insider. Windows Insider is een programma dat Microsoft heeft opgezet voor mensen die willen deelnemen aan het testen van nieuwe (software-)producten van Microsoft. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend, maar Microsoft zal later deze week tijdens de Microsoft Build Conference meer informatie over de Your Phone-app voor Windows 10 gaan geven.

De Microsoft Build Conference is een jaarlijks conferentie van Microsoft voor software engineers en webontwikkelaars die gebruikmaken van Windows, Windows Phone en andere Windows-technologieën. De conferentie vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 mei in Seattle, Washington.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.