Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Monkey Ball: Sakura Edition is nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 9:24 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat mensen met een abonnement op Sega Forever vanaf nu ook Super Monkey Ball: Sakura Edition kunnen spelen. Mocht je het abonnement nog niet hebben: voor ongeveer twee euro krijg je toegang tot een grote catalogus aan klassieke Sega-spellen — zonder advertenties.

Super Monkey Ball: Sakura Edition onderdeel van Sega Forever

In de game Super Monkey Ball: Sakura Edition neem je de controle over één van de vier apen in een bal en dien je een parcours af te leggen binnen een snelle tijd. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: de besturing luistert enorm nauw en de banen worden steeds smaller. In totaal mag je zo door zes werelden reizen, die in totaal 125 levels huisvesten. Onderweg mag je bananen verzamelen voor extra levens en verder kun je, naast de hoofdmodus, nog genieten van een handjevol minigames. Vier in totaal, waaronder golf en bowlen.

Omdat de bediening zo nauw luistert, dien je voordat je begint aan een level, het spel opnieuw te kalibreren. Dat duurt gelukkig niet zo lang. Heb je het onder de knie, dan kun je beginnen met spelen. Helaas is er geen virtuele analoge knuppelen aanwezig en maakt je volledig gebruik van de verschillende sensoren in je smartphone. Dan blijft nu nog steeds de vraag bestaan waarom Sega een gefaalde mobiele game uit de stal haalt om zijn Sega Forever-programma te promoten, maar daar zal het Japanse bedrijf ongetwijfeld een reden voor hebben.

  • Super Monkey Ball: Sakura Edition
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.