Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Timeline komt naar de Microsoft Launcher en Edge-browser

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2018, 21:27 CategorieApplicaties

Op dit moment is de Microsoft Build Conference bezig in Seattle, Washington. Naast de nieuwe Your Phone-app heeft Microsoft ook bekend gemaakt dat de Timeline-functie nu naar de smartphones komt.

De toevoeging van Timeline zorgt ervoor dat apps op verschillende apparaten gesynchroniseerd kunnen worden. De functie arriveerde in de nieuwste Windows 10-update en is in feite een logboek dat bijhoudt op welk apparaat je waar aan werkt. Zo worden je werkzaamheden gesynchroniseerd en kun je van het ene Windows 10-apparaat later verder werken op een ander apparaat. Precies waar je gebleven was.

Timeline komt naar Android en iOS

Nu komt deze functie dus ook naar de smartphones. Voor Android zal de functie via de Microsoft Launcher worden uitgerold. Voor iOS zal de Timeline-functie via de Edge-browser gelanceerd gaan worden. Je taken zullen voor dertig dagen worden bijgehouden. Werk je dus op een Windows 10-pc, dan kun je later verder werken op de smartphone en vice versa. Wanneer de functie precies uitgerold wordt is nog niet bekend.

De Microsoft Launcher heette voorheen de Arrow Launcher. Deze werd gemaakt door het Microsoft-Garage team, maar de naam werd in oktober gewijzigd naar de naam Microsoft Launcher. De populaire launcher voor Android laat je jouw Android-apparaat personaliseren

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.