Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor OnePlus 6 haalt altijd aan-optie voor scherm weg

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2018, 10:38 CategorieAndroid

OnePlus heeft onlangs een update uitgebracht voor de OnePlus 6. Die update voegt niet alleen dingen toe, maar haalt ook een functie weg. Gebruikers moeten het voortaan stellen zonder het altijd aan-display, zoals je die bijvoorbeeld kent van Samsung of LG.

OnePlus 6 zonder altijd aan-scherm

Op de dag dat de OnePlus 6 voor het eerst te koop was, werd er ook meteen een update vrijgegeven. Door die update kunnen gebruikers de inkeping digitaal verwijderen en video’s in slow-mo opnemen (720p@480fps en 1080p@240fps). Ook is er een snelle optie voor de portretmodus. Deze update verwijdert echter ook een optie. Zo is het nu niet meer mogelijk het altijd aan-scherm te gebruiken, een functie die je ook tegenkomt op toestellen van Samsung en LG. De optie is er volledig uitgehaald door de fabrikant.

Wel kun je nog een blik werpen op je notificaties en klok door de OnePlus 6 een keertje op te tillen. OnePlus heeft niet officieel gereageerd op het probleem, waardoor gebruikers theorieën de wereld in hebben geholpen. Zo zou het iets te maken kunnen hebben met het batterijverbruik. In een mail van de klantenservice staat echter beschreven dat dit een experimentele functie betreft en dat de functie eruitgehaald is vanwege het accugebruik. Hadden de fans het dus toch mogelijk meteen bij het juiste eind.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.