Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vervolg The Wolf Among Us verschijnt in 2019

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2018, 10:02 CategorieGaming

Het vervolg op de populaire verhaalgame The Wolf Among Us, van ontwikkelaar Telltale Games, verschijnt in 2019. Dat heeft de ontwikkelaar dit weekend bekendgemaakt. De gameserie is een prequel op de comicreeks Fables, van stripboekuitgever Vertigo.

The Wolf Among Us 2 verschijnt in 2019

Het is bijna vier jaar geleden sinds de release van het eerste seizoen van de episodische game The Wolf Among Us en fans van de serie moeten nu nog iets langer wachten op het vervolg. Ontwikkelaar Telltale Games heeft dit weekend aangekondigd dat het tweede seizoen is uitgesteld van eind 2018 naar 2019. Het uitstel heeft te maken met “fundamentele veranderingen bij Telltale Games sinds de aankondiging van het spel, afgelopen zomer“. Wellicht heeft het iets te maken met het ontslaan van 25 procent van de werknemers.

The Wolf Among Us is een videogame gebaseerd op de comicbookreeks Fables, waarin je in de huid kruipt van Sheriff Bigby Wolf. Aan jou de taak om de rust en vrede te bewaren in het land vol sprookjesfiguren, die zich schuil houden onder normale mensen. Helaas heeft Telltale Games nog niets bekendgemaakt over het verhaal of de ontwikkelingen die de personages gaan meemaken, dus moeten we het doen met het logo dat een beetje een winterthema lijkt te hebben. Laten we hopen dat we niet lang hoeven te wachten na de jaarwisseling.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.