Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volledige lijst specificaties gelekt van Nokia X’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2018, 9:40 CategorieAndroid

Er is een lijst opgedoken waarop mogelijk alle specificaties staan van de onaangekondigde Nokia X. Het toestel moet op 16 mei officieel worden onthuld in China en komt aanvankelijk alleen daar uit, maar de verwachting is dat de smartphone ook naar het westen komt.

Specs van Nokia X – gerucht

Nokia zal op 16 mei aanstaande de Nokia X onthullen voor de Chinese markt (maar mogelijk komt het apparaat ook naar het westen toe). Om ervoor te zorgen dat een smartphone op de Chinese markt mag worden uitgebracht, moet die langs de Chinese telecommunicatiewaakhond. Daardoor kan het nog wel eens zijn dat informatie vroegtijdig lekt en dat lijkt ook nu het geval te zijn. De volledige lijst met specificaties van deze smartphone staat namelijk nu in de database van de waakhond.

De Nokia X zal over een scherm van 5,8-inch beschikken, met een maximale resolutie van 2.280 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zit een processor die is geklokt op 1,8 GHz. Daarnaast zal er een accu van 3.000 mAh aanwezig zijn en mag je rekenen op versies met 3, 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Dan heb je nog de keuze voor 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je een micro-sd-kaart tot 128 GB gebruiken. Ook zal een dubbele camera van zestien megapixel zijn, evenals Android 8.1 Oreo als OS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.