Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp wordt voorzien van stickers en videobellen in groepen

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 9:24 CategorieApplicaties

Facebook heeft tijdens zijn jaarlijkse presentatie bekendgemaakt dat de populaire berichtendienst WhatsApp wordt voorzien van stickers en videobellen in groepen. De mogelijkheden worden in de komende maanden geïntroduceerd, laat het bedrijf weten. Daarnaast worden er ook veranderingen doorgevoerd aan de zakelijke versie van de chatdienst.

WhatsApp met stickers en videobellen in groepen

Tijdens de jaarlijkse F8-conferentie heeft Facebook bekendgemaakt dat WhatsApp in de komende maanden wordt voorzien van nieuwe mogelijkheden. Eén van de aankomende mogelijkheden is videobellen in groepen. Het bedrijf heeft vooralsnog niet laten weten hoe dit precies in z’n werking zal gaan, maar we weten wel al dat we in elk geval met vier personen tegelijkertijd kunnen bellen. Dit moet een belangrijke functie worden, aangezien de 450 miljoen dagelijkse gebruikers goed zijn voor twee miljard minuten bellen.

Dit is niet de enige functie waar WhatsApp-gebruikers op mogen rekenen. Ook komen er stickers aan, zoals bijvoorbeeld concurrenten Telegram en Line, maar ook Facebook Messenger aanbieden. Er zullen ook stickerpakketten verschijnen die zijn gemaakt door derde partijen, waardoor er dus in theorie en oneindige hoeveelheid stickers gedownload kunnen worden. Verder zal de zakelijke versie van de chatapp wat dingen gaan veranderen en moeten bedrijven gaan betalen voor een aantal extra mogelijkheden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.