Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 April 2018 Update nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 9:11 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat iedereen met een recente versie van het Windows 10-besturingssysteem vanaf nu de Windows 10 April 2018 Update kan downloaden. Dit gebeurt handmatig via de website van de softwaregigant; de uitrol van de update vindt later plaats.

Windows 10 April 2018 Update downloaden

De Windows 10 April 2018 Update is vanaf vandaag beschikbaar. Je kunt de update voor het Windows 10-besturingssysteem vanaf nu downloaden via de website van Microsoft. Dan doe je het dus zelf en handmatig. Wil je liever wachten op de uitgerolde update, die uiteindelijk alle Windows 10-apparaten zal aandoen, dan zul je moeten wachten tot en met 9 mei aanstaande. Dan is de uitrol van de update breed ingezet en is de kans groot dat je hem ontvangt. Maar handmatig updaten is dus nu al een mogelijkheid.

De Windows 10 April 2018 Update neemt een aantal nieuwe functies mee. Timeline is ongetwijfeld de grootste toevoeging aan het besturingssysteem. Met deze functie is het mogelijk te zien welke apps je open hebt staan op je Windows-apparaten; nu en van de afgelopen dagen. Zo kun je verdergaan waar je gebleven was, ongeacht het apparaat waar je op werkt (mits dezelfde apps natuurlijk aanwezig zijn). Wil je niet wachten op de grote voorjaarsupdate, ga dan nu naar deze pagina om het installatiepakket direct te downloaden.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.