Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Accu OnePlus 6 sneller leeg door recente update OxygenOS 5.1.8

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2018, 10:12 CategorieAndroid

De recent uitgebrachte OxygenOS 5.1.8-update voor de OnePlus 6 zorgt ervoor dat de accu van het toestel sneller leegloopt. Mocht je deze update al hebben geïnstalleerd, dan kun je getroffen zijn door de bug. Echter, niet iedereen lijkt hier last van te hebben.

Accu OnePlus 6 sneller leeg door update

Het ziet ernaar uit dat de OxygenOS 5.1.8-update ervoor zorgt dat de accu van de OnePlus 6 eerder leegloopt dan daarvoor het geval was. Mocht je deze update al hebben gedownload en geïnstalleerd, dan kan het zijn dat je toestel getroffen is. Dat is het slechte nieuws — het goede nieuws is dat je smartphone hier geen last van hoeft te hebben. Op het forum van OnePlus zijn er namelijk ook gebruikers die melden dat er niets aan de hand is na het installeren van de update. Maar dan nog moet je de komende dagen even goed opletten.

Fabrikant OnePlus heeft nog niet gereageerd op de situatie en onduidelijk is of dit nog gaat gebeuren, omdat niet elke gebruiker het er dus over eens lijkt te zijn dat er een probleem is. Mocht OnePlus wel reageren, dan komt er snel een update uit die het probleem gaat verhelpen. Dat was ook toen er een probleem met de bootloader was ontdekt. Binnen drie weken zijn er toen drie updates verschenen, waarvan OxygenOS 5.1.8 dus de laatste was. Het wachten is nu tot het probleem van de OnePlus 6-accu verholpen is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.