Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeeldingen tonen iPhone 9 met 6,1″-scherm naast andere modellen’

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 9:14 CategorieiPhone

Er zijn afbeeldingen opgedoken waarop we mogelijk de nieuwe iPhone 9 te zien krijgen. De smartphone wordt naast de iPhone X en de onaangekondigde iPhone X Plus gelegd. De 9 krijgt mogelijk een scherm van 6,1-inch, terwijl de X Plus waarschijnlijk een 6,5″-display krijgt.

iPhone 9 valt tussen iPhone X en iPhone X Plus – gerucht

Op gelekte afbeeldingen zien we mogelijk hoe groot de onaangekondigde iPhone 9 is ten opzichte van de iPhone X en de nog aan te kondigen iPhone X Plus. De X Plus krijgt waarschijnlijk een scherm van 6,5-inch, terwijl de 9 iets kleiner wordt met 6,1-inch. Deze versie van de iPhone krijgt een lcd-scherm en slechts één camera op de achterkant. Daarnaast is het opvallend dat de 2018 iPhone een iets dikkere kin heeft aan de onderkant in vergelijking met de eerdergenoemde iPhone X. De inkeping is ongeveer even groot.

Verder lijken de iPhones allemaal qua design op elkaar. De iPhone 9 zou worden voorzien van een aluminum design met een finish van roestvrij staal, zodat de telefoons dus op elkaar kunnen lijken, terwijl Apple de kosten een beetje kan drukken. De 9 zou een prijskaartje krijgen van 700 dollar en worden voorzien van een A12-processor. Daarnaast zou er geen 3D Touch aanwezig zijn. Verder is er ook nog een afbeelding gelekt waarin de iPhone 8 Plus wordt vergeleken met de iPhone X Plus. De toestellen zijn bijna even groot.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.