Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon kondigt Amazon Fire HD 10 Kids Edition aan

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2018, 9:21 CategorieAndroid

Amazon heeft een nieuwe versie van een bestaande tablet aangekondigd. Het betreft hier de Amazon Fire HD 10 Kids Edition-tablet. Dit apparaat heeft een schermformaat van 10-inch. Voorheen waren de Kids Editions alleen beschikbaar in 7- en 8-inch.

Dit is de Amazon Fire HD 10 Kids Edition

Hoewel de Amazon Fire HD-tablets niet bijzonder zijn of iets dergelijks, behoren ze wel tot de meest succesvolle Android-tablets van dit moment (voor in de Verenigde Staten). De Kids Editions van deze tablets bleken in het verleden ook al ontzettend populaire. Reden genoeg dus om een nieuwe versie daarvan aan te kondigen, namelijk de Amazon Fire HD 10 Kids Edition. Deze tablet beschikt over een scherm van 10-inch. Voorheen waren de Kids Editions alleen verkrijgbaar met schermen van 7- en 8-inch.

De resolutie van dat scherm bedraagt 1.920 bij 1.200 pixels. Daarnaast is er 32 GB aan interne opslagruimte aanwezig. Om de rand van de tablet zit een grote rubberen rand, waardoor die dus tegen een stootje kan. Ook is de software aan boord versimpeld. Daarnaast levert Amazon een jaarabonnement van FreeTime bij de tablet (daarmee krijg je toegang tot games, apps, boeken en video’s). Na het eerste jaar kost dat abonnement 2,99 dollar per maand. De tablet is nu vooruit te bestellen voor 199,99 dollar en verschijnt op 11 juli.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.