Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Berichten laat je nu ook vanaf het web berichten versturen

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2018, 9:18 CategorieApplicaties

Google heeft bekendgemaakt dat Android Berichten voortaan ook vanaf een browser op een computer te gebruiken is. Je kunt de applicatie op dezelfde manier gebruiken op het web als op een smartphone: er is ondersteuning voor berichten, afbeeldingen en stickers.

Android Berichten op het web

Google is begonnen met de uitrol van Android Berichten op het web. Mensen die gebruikmaken van deze dienst op hun smartphone kunnen vanaf nu ook die berichten versturen en lezen vanuit een browser op een pc of laptop. Naast berichten worden ook afbeeldingen en stickers ondersteund. Je kunt de browserversie gebruiken door naar deze webpagina te gaan. Daar staat dan precies in beeld wat je moet doen om de app werkende te krijgen. Als je WhatsApp Web wel eens hebt gebruikt, dan ben je bekend met de installatiemethode.

Je moet een qr-code scannen die in beeld staat. Ook kun je meteen aanvinken dat je wil dat deze computer wordt onthouden, mocht het je eigen computer zijn, zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen. Echter, de scanner hiervoor wordt nog uitgerold naar de Android Berichten-applicatie, dus het kan zijn dat je de koppeling nog niet kunt verrichten. Daar moet je dus nog even op wachten. Heb je de nieuwste update al binnen, dan vind je de scanoptie onder Meer opties. Tap op Berichten op het web en de rest wijst zichzelf.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.