Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede Android P-bèta neemt een hoop nieuwe emoji mee

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2018, 9:38 CategorieAndroid

Google heeft woensdagavond Nederlandse tijd de tweede bèta van Android P vrijgegeven. De bèta neemt een lading nieuwe emoji mee (het gaat in totaal om 157 stuks), evenals de stabiele versie van de software development kit en de laatste versies van de api’s.

Android P brengt nieuwe emoji en meer

Google heeft de tweede versie van de Android P-bèta vrijgegeven, nadat de Android-versie en de eerste bèta vorige maand verschenen. Deze nieuwe versie brengt onder meer 157 nieuwe emoji met zich mee. Zo mag je rekenen op een roodharige emoji, een superheld, een gezicht met drie harten, een bagel, een kreeft, een llama en nog veel meer. Ook de nieuwe mensemoji zijn verkrijgbaar in mannelijke en vrouwelijke versies, evenals in vijf verschillende huidskleuren. Daarnaast zijn er ook genderneutrale designs gespot.

Ook worden sommige emoji van een update voorzien, zoals het stuk bacon, de schaal met salade, de schildpad en de krekel. Omdat het nog steeds om een bèta gaat, bestaat de kans dat alle designs nog worden aangepast. Verder biedt deze Android P-bèta de laatste versie van de api’s aan en is er eindelijk de stabiele versie van de software development kit — twee dingen waar ontwikkelaars mee uit de voeten kunnen. Later dit jaar moet de stabiele versie van deze Android-versie gaan verschijnen voor alle moderne smartphones.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.