Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ark: Survival Evolved gelanceerd als free-to-play-versie op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2018, 16:04 CategorieGaming

War Drum Studios heeft laten weten dat de game Ark: Survival Evolved vanaf nu beschikbaar is als free-to-play-titel op Android en iOS. Het origineel is van Studio Wildcard, maar vroeg het team van de mobile game developer om te helpen met de mobiele versie van de survivaltitel.

Download Ark: Survival Evolved

De survivalgame Ark: Survival Evolved is vanaf nu te downloaden als een free-to-play-titel op zowel Android als iOS. De port is geproduceerd door War Drum Studios, een ontwikkelaar die eerdere de mobiele versies maakte van Rockstars Bully: Anniversary Edition en Grand Theft Auto: San Andreas (en inmiddels ook zijn eigen game Auralux). In een blogpost legt de developer uit waarom er voor free-to-play is gekozen en op welke manieren geld kan worden verdiend met deze game. De game is eigendom van Studio Wildcard.

Ark: Survival Evolved is een survivalgame waarin je moet overleven in een wereld waar dinosauriërs nog steeds leven. Je moet spullen verzamelen voor het bouwen van een kamp en kunt ook de dino’s proberen te temmen. In totaal zijn er meer dan tachtig beesten aanwezig. Daarnaast kun je tegen en met andere spelers vechten — doe wat je uitkomt in het kader van je eigen overleving. Wanneer je samenwerkt kun je ook je resources met elkaar delen. Daarnaast is de omgeving natuurlijk altijd je grootste vijanden in deze videogame.

  • Ark: Survival Evolved
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.