Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate voor juni wordt nu uitgerold naar Nexus- en Pixel-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2018, 10:34 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de beveiligingsupdate voor juni vanaf nu wordt uitgerold naar de Nexus- en Pixel-apparaten van het bedrijf. Naast updates voor de online veiligheid worden er ook andere problemen aangepakt waar eigenaars van deze toestellen last van kunnen hebben.

Download de beveiligingsupdate

Google heeft bekendgemaakt dat eigenaars van een recent Pixel- en Nexus-apparaten vanaf vandaag de beveiligingsupdate van juni kunnen verwachten op hun smartphones. Er worden ook deze maand twee pakketten uitgebracht: één pakket voor Android-telefoons in het algemeen en één pakket voor de telefoons van Google. In totaal gaat het om 58 problemen die worden verholpen. Twintig in het eerste pakket en 38 in het tweede pakket. Ook deze keer is er een probleem opgelost die is gevonden in het Media-framework.

De volgende problemen worden ook aangepakt voor Nexus en Pixel:

  • Verbeterde bluetooth lte-prestaties (alle apparaten)
  • Verbeterde antennewissel (Pixel 2, Pixel 2 XL)
  • Verbeterde wifi-verbinding (Pixel, Pixel XL, Pixel 2 Pixel 2 XL)
  • IMEI-softwareversie wordt correct weergeven (Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL)
  • Verbeteringen altijd aan-display en nabijheidssensor (Pixel 2 XL)

De beveiligingsupdate voor de maand mei wordt nu uitgerold naar de Pixel 2 XL, Pixel 2, Pixel XL, Pixel, Nexus 6P en Nexus 5X. Hopelijk volgen andere fabrikanten snel met hun beveiligingsupdates op maandelijkse of kwartaalbasis.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.