Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evie Launcher krijgt eerste grote update sinds 2016

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2018, 9:17 CategorieApplicaties

De Android-launcher Evie Launcher heeft deze week zijn eerste grote update sinds 2016 ontvangen. Zo wordt onder meer de Evie Feed toegevoegd. Dat is een onderdeel dat wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie, dat helaas nog niet goed werkt buiten de Verenigde Staten.

Download de update voor de Evie Launcher

De Evie Launcher heeft wat populariteit gewonnen in de afgelopen maanden, dus is het tijd voor een verse update. En die is er: de grootste sinds 2016, toen versie 2.0 werd gelanceerd. Nu is versie 2.9 beschikbaar, die onder meer de Evie Feed toevoegt. Dit is een soort Google Feed, maar dan volgens de insteek van de makers van deze launcher. Je krijgt nieuws van verschillende bronnen (die je ook zelf in kunt stellen). Aanvankelijk krijg je wat standaard nieuwsberichten, maar je kunt dit allemaal aanpassen in het menu van de app.

Middels kunstmatige intelligentie wil Evie Launcher ook leren wat je tof vindt, waardoor de resultaten dus al snel beter kunnen worden. Deze functie werkt nog niet helemaal lekker buiten de Verenigde Staten, maar daar wordt de komende maanden nog aan gewerkt. In de afgelopen maand alleen al zijn er zo’n miljoen mensen overgestapt van de Google Now Launcher naar deze app, waardoor de verandering dus welkom is. Verder is de interface opgeschoond en kun je de zoekbalk verwijderen van je thuisscherm. Ook kun je zelf bewegingen instellen.

  • Evie Launcher
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.