Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook onthult Musical.ly-concurrent Lip Sync Live

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2018, 9:22 CategorieApplicaties

Facebook heeft veranderingen aangekondigd voor de manier waarop muziek kan worden gebruikt op het platform. Zo wordt nu de functie Lip Sync Live getest, een playbackoptie die we eerder hebben gezien in applicaties als Musical.ly of Dubsmash.

Playbacken met Lip Sync Live op Facebook

Facebook heeft veranderingen aangekondigd voor de manier waarop muziek gebruikt kan worden op het sociale netwerk. Gebruikers kunnen voortaan muziek gebruiken voor hun persoonlijke video’s. Sinds 9 maart jongstleden heeft Facebook een deal gesloten met de drie grote platenmaatschappijen, waardoor gebruikers nu in staat zijn miljoen nummers te gebruiken in hun eigen video’s op het platform. Deze functie wordt vooralsnog getest, maar Facebook is voornemens hem wereldwijd uit te rollen naar alle gebruikers.

Ook is Lip Sync Live aangekondigd, een playbackfunctie die je wellicht eerder hebt gezien in de vorm van Musical.ly of Dubsmash. Facebook test deze optie met een selecte club. Gebruikers hebben al de keuze uit honderden nummers, waaronder Havana van Camila Cabello en God’s Plan van Drake. Je kunt ook samen met je vrienden zingen en allerlei effecten toevoegen. De optie is beschikbaar wanneer je een live video wil starten, maar alleen wanneer het platform heeft besloten dat jij bij de selecte testclubje hoort.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.