Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Film1 lanceert nieuw abonnement en app voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2018, 10:08 CategorieApplicaties

Film1 heeft bekendgemaakt dat de dienst nu als los abonnement beschikbaar is en dat er een nieuwe app beschikbaar is voor Android en iOS. De dienst kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar en biedt een groot assortiment aan nieuwe Hollywood-films aan.

Film1 is nu ook los als abonnement beschikbaar

Premium filmservice Film1 voegt morgen een nieuwe service toe, waarmee iedereen met een internetabonnement direct en onbeperkt kan kijken naar titels als Blade Runner 2049, Spider-Man: Homecoming en Baby Driver of één van de andere honderden exclusieve films, met elke week nieuwe titels. De filmservice introduceert 21 juni tevens een nieuwe app voor zowel Android als iOS. De nieuwe abonnementsvorm is rechtstreeks via de filmservice beschikbaar als maand- en jaarabonnement van 7,99 per maand of 79,99 euro per jaar.

Met de nieuwe app maakt het bedrijf het ontdekken van zijn exclusieve aanbod eenvoudig en persoonlijk doordat abonnees op basis van hun kijkgedrag aanbevelingen krijgen. Ook blijft de filmaanbieder in de app de lean back-gebruiker trouw met het lineaire kanaal Film1 Premiere. Voor bestaande abonnees blijft de service verder ongewijzigd. De nieuwe abonnementsvorm is namelijk een aanvulling op het bestaande abonnement via de tv-aanbieder. Vanaf 21 juni kunnen consumenten zich aanmelden via de site voor een proefperiode van één week.

Sinds 2006 is Film1 al een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van premium filmcontent. De filmservice heeft het grootste aanbod van nieuwe films in handen, omdat het de exclusieve first pay window-rechten heeft verworven met de grootste Hollywood-studio’s en onafhankelijke distributeurs.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.