Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte afbeeldingen tonen eerste opvouwbare Samsung-smartphone’

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2018, 10:05 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken van Project V, het project van Samsung waar mensen achter de schermen hebben gewerkt aan een opvouwbare smartphone. Op de foto’s zien we wat lijkt op twee aan elkaar vastgemaakte telefoons — een concept dat het bedrijf waarschijnlijk heeft laten varen.

Opvouwbare smartphone van Samsung te zien op foto’s – gerucht

Dat Samsung al een tijdje werkt aan een opvouwbare smartphone, in welke vorm dan ook, is een gegeven. Zelden komen er echter foto’s naar buiten waarop dat project te zien is, maar dat is afgelopen weekend gebeurd. Op Twitter zijn namelijk foto’s verschenen van een product dat intern Project V wordt genoemd. Deze telefoon zou ergens in 2015 of 2016 zijn ontwikkeld, waardoor het goed mogelijk is dat Samsung dit idee inmiddels heeft laten varen. Het product lijkt namelijk op twee aan elkaar vastgemaakte smartphones, zoals de Axon M.

Het idee dat Samsung dit project heeft geannuleerd is niet zo vreemd kijkende naar het design, maar dat betekent natuurlijk niet dat het bedrijf helemaal niet meer aan een opvouwbare smartphone werkt. De fabrikant is meer geïnteresseerd in opvouwbare displays in plaats van het boekachtige design dat je hier kunt zien. Bovendien is het natuurlijk zo dat dit een prototype is. En net zoals wel vaker geldt voor prototypes: er kan nog een hoop veranderen. Samsung heeft zelf nog niet gereageerd op de gelekte foto’s.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.