Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte renders tonen design van Samsung Galaxy Note 9’

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2018, 9:46 CategorieAndroid

Samsung zou weinig aan het design van de Samsung Galaxy Note 9 willen gaan doen om de kosten een beetje binnen de perken te houden. Er zijn nu renders gelekt van het onaangekondigde toestel die dat idee lijken te bevestigen. De renders zijn te zien in een korte video.

Samsung Galaxy Note 9 lijkt op Note 8 – gerucht

Eerder verscheen het gerucht dat Samsung weinig aan het design van de Samsung Galaxy Note 9 wil gaan doen, zodat er bespaard kan worden op dat onderdeel. Vandaag zijn er renders in een video gelekt, die mogelijk een eerste indruk geven van de smartphone. Mochten deze renders het uiteindelijke product laten zien (de afbeeldingen kunnen altijd afwijken van het uiteindelijke product), dan lijkt dat gerucht bevestigd te zijn. Zo op het eerste gezicht lijkt er inderdaad weinig veranderd te zijn aan het design van de Galaxy Note 9.

Op de achterkant zit waarschijnlijk dezelfde cameramodule als op de Samsung Galaxy S9 Plus. De vingerafdrukscanner zit daar vlak onder — waarschijnlijk zit er dus geen scanner in het scherm verwerkt. Daarnaast zou de Samsung Galaxy Note 9 ietwat korter, breder en dikker zijn dan zijn voorganger. Het scherm zou ook bijna gelijk blijven en ongeveer een afmeting krijg van 6,3-inch. De accu gaat er wel op vooruit, daardoor is het toestel mogelijk wat dikker gemaakt. Naar verluidt heeft de batterij een vermogen van 3.850 mAh.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.