Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte renders tonen Google Pixel 3- en Pixel 3 XL-modellen’

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2018, 15:22 CategorieAndroid

Er zijn enkele renders gelekt waarop we mogelijk kennismaken met de onaangekondigde, maar aanstaande modellen van de Google Pixel 3 (XL). Naar verluidt worden de smartphones, met schermen van 5,3- en 6,2-inch, in oktober van dit jaar aangekondigd.

Zo zien de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL eruit – gerucht

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk voor het eerst echt kennismaken met de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Op de afbeeldingen is goed te zien dat de Pixel 3 XL wordt voorzien van een inkeping aan de bovenkant van het scherm, terwijl het kleinere model een traditioneel scherm krijgt. Op de achterkant van deze smartphones vinden we geen perikelen in de vorm van dubbele of driedubbele camera’s, maar slechts een enkele cameramodule, een vingerafdrukscanner en een afwerking van zowel glas als metaal. En natuurlijk het Google-logo.

Aan de onderkant treffen we een usb-c-aansluiting aan, evenals een simkaartlade. Rechts zitten de knoppen voor het in- en uitschakelen en het volume. Opvallend genoeg zien we wel dat er twee camera’s op de voorkant van de smartphones zitten. Daarnaast zouden zowel de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL beiden over stereo speakers beschikken. Het scherm van de Pixel 3 zou 5,3-inch groot zijn, terwijl de Pixel 3 XL zou beschikken over 6,2-inch. Onder de motorkap treffen we mogelijk de Qualcomm Snapdragon 845 aan.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.