Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Goedkoper alternatief voor de iPhone X op komst’

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 19:25 CategorieiPhone

Wanneer het gaat om voorspellingen op het gebied van Apple-producten hoeven we meestal maar naar één man te luisteren. Apple-analist Ming-Chi Kuo, voorheen analist van KGI Securities en nu werkzaam bij TF Internation Securities, heeft nieuwe voorspellingen voor investeerders gedaan.

Zo komt er volgens Ming-Chi Kuo later dit jaar een betaalbaarder alternatief voor de iPhone X met een 6.1″-scherm. Volgens Kuo gaat het toestel een lcd-scherm krijgen en zou de nieuwe Apple-telefoon al in september klaar voor release moeten zijn. Waar het dure oled-scherm bij de iPhone X mede voor de hoge prijs zorgt, daar krijgt het nieuwe toestel een lcd-scherm wat de prijs van het toestel omlaag zal brengen. De nieuwe iPhone zou rond de 600 a 700 dollar moeten gaan kosten en moet qua design ook op de iPhone X gaan lijken. Dat betekent dat ook dit model een notch gaat krijgen met een ‘all-screen’ voorkant.

Geen dubbele camera op de nieuwe 6.1″-iPhone

Naast het ontbreken van het oled-scherm zou het nieuwe toestel nog meer functies moeten gaan missen ten opzichte van de iPhone X. Zo zouden er bepaalde 3D Touch-functies gaan ontbreken en gaat ook de dubbele camera op de schop. De nieuwe 6.1-inch iPhone zou een enkele camera aan de achterkant gaan krijgen.

Naast de nieuwe 6.1-inch iPhone met lcd-scherm verwacht Ming-Chi Kuo ook een vernieuwde 5.8″-versie van de iPhone X en een 6.5″-versie van de iPhone X. De analist verwacht overigens ook een nieuw iPad Pro-model met Face ID voor later dit jaar.

 

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.