Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Files Go maakt bestanden delen gemakkelijker en sneller

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2018, 9:12 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Files Go. Deze update maakt het delen van bestanden gemakkelijker en ook een stuk sneller. Daarnaast maakt de app het nu mogelijk ook beter je videobestanden te beheren op je smartphone of tablet.

Download de update voor Google Files Go

De meeste Go-applicaties van Google zijn enkel beschikbaar voor het Android Go-besturingssysteem, een besturingssysteem dat is bedoeld voor ontwikkelingslanden en landen waarin technologie en internet niet zo vanzelfsprekend zijn. De app Google Files Go is één van de uitzonderingen op deze regel en kan door iedereen worden gedownload, waardoor bestanden beheren voor iedereen gemakkelijker moet gaan. Donderdag is er een update voor de app uitgerold, die het delen van bestanden gemakkelijker moet maken.

Want er is een nieuwe tab toegevoegd voor het delen van bestanden. Daarnaast kan het delen van bestanden nu ook sneller gebeuren dan voorheen, met een maximale snelheid van 455 Mbps. Dat delen gebeurt via wifi — niet via een netwerk, maar gewoon onderling tussen de toestellen. Voorheen lag die maximale snelheid op 125 Mbps. Ook kunnen bestanden nu uitgepakt worden en zal de tab voor het opschonen van bestanden voortaan ook je video’s meenemen. De update is nu te downloaden via Google Play of als apk-bestand.

  • Google Files Go
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.