Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Lens nu beschikbaar als zelfstandige applicatie

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2018, 9:23 CategorieApplicaties

Google heeft de Google Lens-functie, die beschikbaar is binnen enkele applicaties op een aantal smartphones, nu ook beschikbaar gemaakt als losse applicaties die nu te downloaden is uit Google Play. Met de app kun je objecten herkennen en informatie opvragen.

Download Google Lens

Op dit moment heb je waarschijnlijk al toegang tot de Google Lens-functie op je Android-smartphone via een een specifieke app. Maar niet elke smartphone geniet deze behandeling en daarom heeft Google nu een zelfstandige Lens-applicatie uitgebracht in Google Play, de downloadwinkel van Android. Deze versie van Lens biedt verder geen voordelen ten opzichte van de opties die al beschikbaar zijn. Wanneer je de app downloadt en opent, dan open je de zoeker van je smartphone en kun je direct objecten herkennen in de echte wereld.

Google Lens is compatible met elke Android-smartphone die op Android 6.0 Marshmallow of hoger draait. Wanneer je een object herkent met Lens, dan kun je erop tappen voor meer informatie (ervan uitgaande dat het de app lukt te herkennen waar je op richt). Ook is het mogelijk tekst te kopiëren van documenten. Of je de aparte Lens-app moet downloaden is nog maar de vraag. Heel veel smartphones hebben de functie al ingebakken gekregen via de Google Assistant. Desondanks vind je de applicatie via de onderstaande link.

  • Google Lens
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.