Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos kan nu ook liefdesverhalen maken van je foto’s

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 9:32 CategorieApplicaties

De assistent binnen de applicatie Google Photos kan voortaan ook verhalen maken met de liefde in de hoofdrol. De functie wordt nu naar alle gebruikers uitgerold, maar het kan nog een paar dagen duren voordat die bij iedereen is aangekomen.

Download de update voor Google Photos

Met Google Photos kun je meer dan alleen je foto’s opslaan in de cloud. De ingebouwde assistent kan je ook helpen bij het herinneren van specifieke dagen. Bovendien kan de applicatie een verzameling foto’s bij elkaar rapen en daar een korte video over maken, met een specifiek thema. Dat thema kan bijvoorbeeld te maken hebben met je kinderen, maar voortaan ook met liefde. Het nieuwe thema, dat in het Engels Love Stories wordt genoemd, wordt op dit moment uitgerold naar iedereen die de app op Android en iOS gebruikt.

Google heeft eerder andere thema’s uitgerold, zoals voor Valentijnsdag, maar ook voor Moeder- en Vaderdag. Dit nieuwe thema lijkt een beetje op het thema van Valentijnsdag, maar dan zonder vermeldingen en verwijzingen naar die feestdag. Wanneer je de update het ontvangen, dan kom je vanzelf een keertje een kaart tegen in het menu van de assistent binnen Google Photos. Wanneer je dan op die kaart tapt, dan zal de assistent vervolgens het werk verrichten. Het enige dat jij dan hoeft te doen is te kijken naar het resultaat.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.