Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P20 Pro ontvangt beveiligingsupdate van juni en meer

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2018, 9:39 CategorieAndroid

Huawei heeft bekendgemaakt dat eigenaars van de Huawei P20 Pro vanaf nu een update kunnen downloaden voor de populaire smartphone. Daarnaast neemt deze update ook wat kleinere veranderingen met zich mee voor de camera-applicatie op het toestel.

Download de update voor Huawei P20 Pro

De Chinese fabrikant Huawei heeft laten weten dat eigenaars van de Huawei P20 Pro nu een update kunnen verwachten voor de populaire smartphone. Hoewel de telefoon momenteel één van de beste camera’s op een smartphone heeft, betekent dat natuurlijk niet dat er geen ruimte voor verbetering was. Deze brengt brengt onder meer kleine veranderingen met zich mee voor de officiële camera-applicatie op het toestel. Zo is de ronde knop waarmee je de foto maakt nu een vierkant en is de zoomknop naar beneden verplaatst.

Daarnaast moet deze update ervoor zorgen dat de Huawei P20 Pro iets langer met de energie in de accu kan doen en zijn er algemene prestatieverbeteringen doorgevoerd. Mocht je de Google Assistant gebruiken voor het aannemen van telefoongesprekken, dan is daar ook een probleem mee verholpen: de vertraging van de stem aan de andere kant van de lijn is nu als het goed is weg. Verder voegt de update de belangrijke beveiligingsupdate van juni toe aan het toestel, waardoor de P20 Pro wederom een stukje veiliger is geworden.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.