Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox van Google moet afscheid nemen van twee snoozefuncties

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2018, 9:13 CategorieApplicaties

De populaire e-mailapplicatie Inbox stelt mensen nu nog in staat e-mail te snoozen tot een specifieke locatie of tot ooit. Helaas komt nu naar buiten dat de dienst het voortaan zonder die twee opties moet gaan doen, waardoor je dus meer gebruik moet gaan maken van de andere snoozeopties.

Inbox neemt afscheid van twee snoozefuncties

De app Inbox, een e-mailapplicatie van Google die gebruikers in staat stelt e-mail te snoozen tot een specifiek moment, verliest twee snoozefuncties. Het gaat om de functies Kies plaats en Ooit. De eerste kon je gebruiken om mail te snoozen tot een specifieke locatie. Moet je bijvoorbeeld voor je werk in een andere stad zijn, dan kun je die mail(s) uitstellen totdat je daar bent. De andere optie werd misschien niet zo veel gebruikt. Ooit klinkt niet echt alsof je er ooit nog iets mee gaat doen, maar dan nog kan het ergens nu hebben.

Sommige gebruikers melden dat ze de functies nu al missen, terwijl veel andere gebruikers aangeven dat de opties er nog zijn. Het lijkt er dus op dat dit via een server-side switch gebeurt en dat het uitfaseren langzaam gaat. Op de Google Product Forum is te lezen waarom deze snoozefuncties verdwijnen: mensen gebruiken de opties niet. Mocht je ze toch weer willen zien in de applicatie, dan kun je feedback achterlaten in dat forum. Of Google daar gehoor aan gaat geven, is op moment van schrijven helaas niet zeker.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.