Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram rolt update met videochat en meer mogelijkheden uit

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2018, 10:37 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat de update met daarin de videochatfunctie nu wordt uitgerold naar alle gebruikers op Android en iOS. Gebruikers kunnen nu een gesprek aangaan met maximaal drie andere mensen, terwijl je ondertussen door de foto’s kunt blijven scrollen.

Download de update voor Instagram

Gebruikers van Instagram kunnen vanaf vandaag een verse update verwachten voor de app op Android en iOS, die onder meer de videochatmogelijkheid toevoegt. Zo kunnen mensen met maximaal drie andere vrienden bellen via de app, terwijl ondertussen door foto’s en video’s gescrold kan worden. Het videogesprek zal dan in een klein venster worden weergeven, dat in de hoek van het beeldscherm staat. Ook kun je tijdens het bellen zelf nog een story maken en kun je tevens berichten versturen via de Direct-optie.

Eerder deze week rolde Instagram al een andere update uit voor de apps die beschikbaar zijn op Android en iOS. De tab waarin je foto’s en video’s van andere gebruikers en bedrijven kunt ontdekken is onder handen genomen, maar voornamelijk achter de schermen. Je krijgt nu betere aanbevelingen op basis van je interesses. Ook zie je bovenaan het scherm voortaan kanalen staan waar je op kunt tappen, waar je allerlei materiaal binnen een bepaald onderwerp tegenkomt. De updates zijn nu beschikbaar voor alle Instagram-gebruikers.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.