Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram rolt vernieuwde tab voor ontdekken van content uit

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 9:45 CategorieApplicaties

Fotodeeldienst Instagram heeft laten weten dat de vernieuwde tab voor het ontdekken van foto’s en video’s nu wordt uitgerold naar alle gebruikers. Binnen deze tab kun je content ontdekken op basis van je interesses en waar je eerder op getapt hebt.

Vernieuwde tab voor ontdekken in Instagram

Instagram rolt vanaf vandaag de vernieuwde tab voor het ontdekken van nieuwe content uit. Deze verandering werd aanvankelijk aangekondigd tijdens de jaarlijkse F8-conferentie van Facebook en wordt nu dus beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Als gebruiker zul je er overigens weinig van merken dat de tab nu anders werkt, aangezien de vormgeving niet is aangepast. Je krijgt nog steeds aanbevelingen op basis van de dingen die je leuk vindt en waar je op het getapt. Nu zijn er echter ook kanalen bovenaan zichtbaar.

Die kanalen concentreren zich op specifieke dingen, zoals sport, tv en film en natuurlijk nog veel meer. Ook is er een optie met daarin aanbevelingen speciaal voor jou die eveneens zijn gebaseerd op je interesses. Het kan overigens een paar dagen duren voordat iedereen de update heeft ontvangen. Wat ook tijdens F8 is aangekondigd, is de mogelijkheid te videobellen met je vrienden. Je kunt bellen met één persoon, maar ook met meerdere personen tegelijkertijd. Tijdens het videobellen kun je blijven browsen zoals je dat gewend bent.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.