Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat getagde gebruikers andermans Stories delen

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2018, 9:26 CategorieApplicaties

Instagram heeft een kleine verandering doorgevoerd aan de manier waarop je Instagram Stories kunt gebruiken. Je kunt nu gemakkelijker andermans verhaal delen op het moment dat je daarin wordt getagd — zo kan het verhaal een grotere groep mensen bereiken.

Instagram Stories maakt verhalen delen gemakkelijker

Instagram heeft aangekondigd dat er veranderingen worden doorgevoerd aan de manier waarop mensen de Instagram Stories gebruiken. Zo kunnen gebruikers nu bepaalde verhalen gemakkelijker delen naar hun eigen Stories. Dat kan alleen wanneer iemand je tagt in dat verhaal, dan verschijnt de optie de Story toe te voegen aan je eigen profiel. Zodoende kan zo een verhaal een veel groter publiek bereiken. Dit geldt overigens voor zowel foto’s als video’s, dus in dat opzicht maakt het niet uit wat voor type content er is gedeeld.

De functie wordt @mention Sharing genoemd. Wanneer je iemand tagt in je Instagram Stories, dan krijg je een pop-up te zien met daarin de tekst dat mensen dit verhaal 24 uur lang kunnen delen. Via een persoonlijk bericht wordt de getagde persoon op de hoogte gebracht van de tag, waarna die dus de optie krijgt het verhaal op zijn of haar eigen profiel te zetten. Met een simpele tap kun je dat doen, waarna je ook nog wat aanpassingen kunt verrichten. Deze update geldt alleen voor mensen die hun account openbaar ingesteld hebben.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.