Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 12 brengt iPhone X-bewegingen naar de iPad toe

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2018, 9:34 CategorieiPad

Apple zal een aantal nieuwe bewegingen gaan toevoegen aan het arsenaal van de iPad, wanneer iOS 12 wordt uitgebracht. De bewegingen die Apple gaat toevoegen introduceerde het bedrijf eerder al op de iPhone X, dus die eigenaars zijn er dan al bekend mee.

iPhone X-bewegingen komen naar de iPad

De iPad wordt binnenkort van een aantal nieuwe bewegingen voorzien. Die bewegingen worden toegevoegd wanneer iOS 12 wordt uitgebracht. Mensen met een iPhone X zijn al bekend met de bewegingen. Zo kun je altijd terugkeren naar het thuisscherm door te vegen over de dock aan de onderkant van het scherm. Daarvoor die je nog wel eerst de dock te activeren; dat doe je ook door van beneden naar boven te vegen vanaf de rand. Dit is echter niet de enige beweging die Apple van de iPhone X gaat overbrengen.

Ook de manier waarop mensen het controlecentrum kunnen raadplegen is nagenoeg hetzelfde. Wanneer je vanuit de rechterhoek aan de bovenkant naar beneden veegt, dan open je het centrum met daarin alle handige instellingen. Daarnaast is er nog een opvallend designelement gesignaleerd. De klok in de statusbalk is namelijk naar de linkerkant van het scherm verplaatst, waardoor je in het midden nu een leeg stuk hebt. Wellicht is dit een hint naar een iPad met een scherminkeping, die later dit jaar wordt aangekondigd.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.