Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 12 gaat laten zien hoe lang je je iPhone of iPad gebruikt’

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2018, 9:09 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Apple een optie gaan presenteren in iOS 12 waarmee gebruikers kunnen zien hoe lang ze hun iPhone of iPad gebruiken. Het doel is om een beter balans te creëren tussen het digitale en het echte leven.

iOS 12 wil inzetten op een beter digitaal leven – gerucht

Vorige maand kondigde Google aan dat Android P een speciaal dashboard krijgt waarop gebruikers kunnen zien hoe lang ze hun apparaat gebruiken en hoe vaak ze per dag dat dingen ontgrendelen. Het dashboard heeft als doel een beter balans te maken tussen het echte en het digitale leven. Bloomberg schrijft nu dat Apple aan een soortgelijke functie werkt, met hetzelfde doel voor ogen. Op beide platformen is het al mogelijk te zien hoe lang je je apparaat gebruikt: dat kan in de accu-instellingen, waar je kunt zien hoe lang het scherm aan staat.

De verwachting is dat Apple iOS 12 tijdens WWDC 2018 onthuld, dat aanstaande maandag van start gaat. Vervolgens zal de software-upgrade vanaf september te downloaden zijn. Daarnaast verwacht Bloomberg dat Apple een verbeterde versie van het augmentedrealityplatform ARKit gaan lanceren, genaamd ARKit 2.0. Zo zouden mensen augmentedrealitygames tegen elkaar kunnen spelen in dezelfde kamer. Verder zal de upgrade weinig nieuwe functies introduceren en vooral stabiliteit en snelheid aanbieden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.