Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 12 krijgt mogelijk ondersteuning voor automatische updates

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2018, 10:11 CategorieiPad

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple de functie automatische updates gaan introduceren met de release van iOS 12. De optie werd niet genoemd tijdens de presentatie van het bedrijf, maar is al wel te vinden binnen de instellingen van de ontwikkelaarsbèta.

Automatische updates voor iOS 12

Mogelijk heeft Apple automatische updates voor iOS 12 in de planning staan. Het bedrijf heeft deze functie niet genoemd tijdens de WWDC-presentatie van dit jaar, maar hij is al wel gevonden binnen de instellingen van de ontwikkelaarsbèta. Je vindt de optie door naar Instellingen > Algemeen > Software-updates te gaan. Daar vind je een nieuwe toggle voor het automatisch updaten, meldt 9to5Mac. Er zijn geen details beschikbaar op dit moment, maar onder de toggle is te lezen dat updates dan voortaan automatisch geïnstalleerd worden.

Nu is het zo dat updates nooit automatisch gedownload worden. Je moet altijd de handeling bevestigen door akkoord te gaan met een notificatie of door handmatig te zoeken naar updates. Op macOS is het zo dat de automatische updates in de nacht worden geïnstalleerd. De apparaten moeten wel constant van stroom worden voorzien, dus de kans is aanwezig dat je ook je iPad of iPhone aan het stroom moet hangen om de functie zijn werk te laten doen. Voor meer informatie over iOS 12 kun je terecht in ons overzichtsartikel.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.