Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Book 2 (Pro) mogelijk tijdens kerstdagen te koop

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2018, 9:34 CategorieAndroid

Jeff Meredith, bij Lenovo verantwoordelijk voor Android- en Chrome-apparaten, heeft een sneak peek gegeven van de Lenovo Yoga Book 2 (Pro). Meredith zegt tijdens Computex 2018 dat het apparaat waarschijnlijk tijdens de kerstdagen in de winkels gaat liggen.

Lenovo Yoga Book 2 verschijnt eind 2018

Jeff Meredith, de onderdirecteur bij Lenovo verantwoordelijk voor Android en Chrome, heeft tijdens een presentatie tijdens de beurs Computex 2018 gezegd dat de Lenovo Yoga Book 2, mogelijk met de extra aanvulling Pro, tijdens de kerstdagen in de winkel moet liggen. Op moment van schrijven is het niet duidelijk of het gaat om een wereldwijde release of alleen een release in Azië. Meredith was te gast bij de presentatie van chipfabrikant Intel. De man had ook een apparaat vast; onduidelijk is nog of dit een prototype is of niet.

Daarnaast heeft Meredith gezegd dat het bedrijf luistert naar de feedback van de gebruikers van het eerste model en dat er verbeteringen zijn doorgevoerd aan het (digitale) toetsenbord en het gebruik van de stylus. Ook krijgt het apparaat een minder reflecterend scherm. Verder is bevestigd dat de unieke laptop veel betere specificaties gaat krijgen, maar op moment van schrijven is helaas nog niet bekend wat we onder de motorkap gaan tegenkomen. Waarschijnlijk krijgt ook de Lenovo Yoga Book 2 Windows- en Android-versies.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.