Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G7 ThinQ vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2018, 11:51 CategorieAndroid

LG heeft bekendgemaakt dat het vlaggenschip LG G7 vanaf vandaag verkrijgbaar is in Nederland. Het toestel beschikt over een riant scherm van 6,1-inch, met een beruchte inkeping aan de bovenkant. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 845-processor.

LG G7 nu te koop

LG heeft vrijdagochtend laten weten dat de LG G7 ThinQ vanaf vandaag te koop is in Nederland. Het vlaggenschip heeft een riant 6.1″-scherm met een resolutie van 3.120 bij 1.440 pixels. De smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 845-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Het besturingssysteem van de G7 ThinQ is Android 8.0 Oreo, met daaroverheen natuurlijk de Android-skin die LG gebruikt. Er zijn dubbele achtercamera’s van zestien megapixel aanwezig op het toestel.

In tegenstelling tot een aantal andere vlaggenschepen, beschikt de LG G7 ThinQ niet over een oled-scherm, dus dat is iets om mee te nemen in de overweging van dit toestel. Kleuren komen beter tot hun recht op een oled-scherm. Wel heeft dit toestel een knop voor de Google Assistant, waardoor die beter bereikbaar is dan ooit tevoren. Daarnaast heeft LG nog wat dingen aangepast aan het design. Volgende week verschijnt onze recensie van het toestel op Tablets Magazine, dan kun je er alles over lezen, inclusief onze mening.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.