Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG gaat bestaande smartphones nieuwe AI-functies geven

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2018, 14:33 CategorieAndroid

LG zal bepaalde toestellen gaan voorzien van een AI Pack, waardoor de smartphones nieuwe en bestaande AI-functies zullen krijgen. De functies kennen we van de LG G7 ThinQ en de LG V30S ThinQ en zullen binnenkort ook uitgerold gaan worden naar oudere modellen.

De LG AI Packs zijn gericht op het toevoegen van AI-functies die eerder niet op het toestel beschikbaar waren. De basis van deze softwarepakketten met kunstmatige intelligentie ligt bij spraakgestuurde opdrachten, smarthome en fotografie. LG heeft verder laten weten dat het de komende twee jaren continue nieuwe updates uit zal brengen om de nieuwe functies ook toegankelijk te maken voor bestaande LG-toestellen.

AI Packs ook voor oudere smartphones van LG

Welke smartphones van LG krijgen een AI Pack? De LG G6, G6 Fit, Stylus 4 en LG Q6 zullen in eerste instantie worden voorzien van een basispakket met Voice Assistent en Vision Assistent voor spraakopdrachten en de camera. Denk hierbij aan Q Lens en Google Lens. De LG V30S ThinQ en de LG V30 krijgen AI Pack 1.0 met uitgebreidere mogelijkheden op het gebied van Voice Assistent en Vision Assistent met LG Command, Google Lens en AI-camera. Het nieuwste model, de LG G7 ThinQ is uitgerust met AI Pack 2.0 en biedt de meest uitgebreide mogelijkheden.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)
LG G7 Fit
LG G7 Fit
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.