Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt SwiftKey-toetsenbord naar Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2018, 9:19 CategorieApplicaties

Microsoft is voornemens het SwiftKey-toetsenbord naar Windows 10 te brengen. Publieke testers kunnen het keyboard vanaf nu testen. Deze versie zal dezelfde functies gaan krijgen als op Android en iOS en worden gebruikt wanneer Windows 10 in tabletmodus wordt gebruikt.

SwiftKey voor Windows 10

Microsoft brengt later dit jaar SwiftKey naar Windows 10 toe. Publieke bèta-testers kunnen de nieuwe software nu al uitproberen. Het toetsenbord krijgt suggesties en autocorrectie, net zoals in de versies die beschikbaar zijn voor Android en iOS. Daarnaast komt het keyboard omhoog wanneer je Windows 10 in tabletmodus gebruikt. Waarschijnlijk wordt de app onderdeel van Redstone 5; in de testversie van de update zijn er al zeven talen beschikbaar, maar Nederlands valt daar nog niet onder. Daarnaast updatet Microsoft de Game Bar.

Gamers kunnen straks zien wat de framerate is en kunnen achterhalen hoeveel procent van de aanwezige hardware wordt gebruikt (werkgeheugen, vram, et cetera). Verder tweakt Microsoft de mogelijkheid teksten in Windows-apps groter te maken. Dat geldt voor Windows, desktop-apps en Universal Windows Apps. Microsoft Edge krijgt de mogelijkheid autoplay-video’s automatisch te blokkeren, net zoals Google Chrome al kan. Je kunt de browser ook zo instellen dat alle video’s nog steeds automatisch worden afgespeeld.

Voor meer informatie over Redstone 5, kun je terecht op de blog van Microsoft.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.