Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Surface Pro 6 krijgt een volledig nieuw ontwerp’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 16:30 CategorieWindows

De Microsoft Surface Pro 6 zal naar verluidt een volledig nieuw ontwerp naar de Microsoft Surface Pro-lijn gaan brengen, aldus geruchtenmakers. De opvolger van de Surface Pro (2017) zal waarschijnlijk pas medio 2019 gaan verschijnen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven.

Nieuw ontwerp voor Microsoft Surface Pro 6 – gerucht

De redactie van ZDNet meldt dat de Microsoft Surface Pro 6 een volledig nieuw ontwerp voor de Surface Pro-lijn zal introduceren, wanneer die medio 2019 op de markt verschijnt. Het is nog niet duidelijk wat Microsoft van plan is aan te passen. Verder melden de geruchtenmakers dat er later dit jaar nog nieuwe versies van de Surface Pro worden uitgebracht, die zijn voorzien van achtste generatie Intel Core-processors. Daarnaast wordt er ook beweerd dat de Surface Pro 6 achter de schermen Carmel wordt genoemd.

Helaas is het ook nog niet duidelijk of de Microsoft Surface Pro 6 wordt voorzien van een usb-c-poort. Het zou wel logisch zijn, aangezien de onlangs aangekondigde Microsoft Surface Book 2 ook al is voorzien van de usb-poorten. Destijds gaf Microsoft als reden voor het gebrek aan usb-c dat de standaard nog niet de standaard is wat het wel moet zijn — maar die tijd lijkt inmiddels wel te zijn aangebroken. Daarnaast schijnt het bedrijf uit Redmond te werken aan een draadloze headset, die vergelijkbaar zal zijn met de Jabra Evolve.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.