Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mobiele game van tv-serie Westworld vanaf 21 juni te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2018, 9:29 CategorieGaming

Apple heeft via Twitter laten weten dat de mobiele Westworld-game vanaf 21 juni te downloaden is op iOS (maar ook op Android). Deze game is in januari van dit jaar aangekondigd, maar destijds was er helaas geen releasedatum aangekondigd.

Bouw je eigen Delos Park in Westworld

De mobiele game Westworld komt op 21 juni uit voor Android en iOS. Dat heeft het Twitter-account van Apple bekendgemaakt. Uiteraard legt dat account de nadruk alleen op iOS, maar Android-gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken. Wanneer je nu naar de gamepagina van het spel gaat, dan kun je jezelf alvast registreren. Wanneer je dat doet, dan krijg je toegang tot exclusieve items. Je krijgt coins, crafting materials en zelfs een personage, genaamd Lawrence. Klik hier voor de App Store-pagina en hier voor de Google Play-pagina.

In Westworld krijgen spelers de taak een eigen versie van het Delos Park te bouwen. Je kunt de verschillende locaties, zoals Sweetwater, Escalante, Las Mudas en meer, upgraden, optimaliseren en ontgrendelen. Daarnaast kun je meer dan 170 AI Hosts ontgrendelen, bouwen en upgraden, met als doel dat je de beste ervaring maakt voor je gasten. Het spel, dat afgelopen januari werd aangekondigd, wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Behaviour Interactive en wordt uitgegeven door Warner Bros. Interactive.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.