Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke specificaties van Motorola One Power gelekt

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 9:22 CategorieAndroid

Er zijn specificaties gelekt die mogelijk iets meer over de Motorola One Power vertellen. Motorola heeft het toestel zelf nog niet aangekondigd, dus moeten we alle gelekte informatie vooralsnog met een korreltje zout nemen. One Power wordt waarschijnlijk een Android One-smartphone.

Specs Motorola One Power gelekt – gerucht

Een paar dagen nadat de eerste gelekte afbeelding van de Motorola One Power verschijnen mogelijk de specificaties van het toestel online. Motorola heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de aankomende smartphone, dus neem de onderstaande informatie vooralsnog met een korreltje zout. De specs lijken in elk geval bij het idee achter de smartphone te passen en zijn afkomstig van @HeyAndri. Er is ook nog een afbeelding gelekt, maar die is naar alle waarschijnlijkheid nep — dat kun je zien aan de kwaliteit van het plaatje.

Zoals verwacht wordt dit een Android One-smartphone met een inkeping aan de bovenkant. Hieronder staan alle gelekte specs.

  • Qualcomm Snapdragon 636-processor
  • 6 GB aan werkgeheugen
  • 64 GB aan opslagruimte
  • 16MP f/1.8 plus 5MP f/2.0 cameras
  • 16MP f/1.9 frontcamera
  • Nfc
  • 3.780 mAh batterij

Helaas is er nog geen informatie naar buiten gekomen over de schermresolutie. Wel is duidelijk dat de schermverhouding 2:1 wordt, aangezien er een langwerpig display op het toestel zit. Het wachten is nu op de onthulling van Motorola.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.