Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola brengt gratis update uit voor Camera-app

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 12:17 CategorieAndroid

Motorola, onderdeel van Lenovo, heeft een nieuwe update uitgebracht voor de camera-app. De update brengt verschillende nieuwe functies naar de Motorola-smartphones, waaronder YouTube Live en Google Lens.

Motorola heeft de update Moto Camera 2 genoemd en geeft gebruikers van Motorola-smartphones verschillende nieuwe mogelijkheden en een geoptimaliseerde en vernieuwde interface. De nieuwe functies zijn onder andere een Cinematografische-functie, dat foto’s tot leven brengt en momenten in een video kan bevriezen en de Spot Color-functie, om de nadruk op een bepaalde kleur in een zwart-wit-foto te leggen. De portretmodus zorgt voor een wazig effect in de achtergrond, terwijl je in de cutout-functie de achtergrond van een foto kunt vervangen door iets anders. Tevens is er ondersteuning toegevoegd voor YouTube Live, Face Filters, 360 panorama’s, slow-motion en timelapse. Ook Google Lens wordt ondersteund, waardoor het mogelijk is om meer informatie over je omgeving te krijgen wanneer je de camera ernaar laat kijken.

Gratis update voor Motorola-gebruikers

De nieuwe update is gratis te downloaden in de Google Play Store en is voor smartphones als de Moto Z3 Play, Moto Z2 Force, Moto X4, Moto G6, Moto G6 Plus en de Moto G5S Plus. Niet alle functies van de Moto Camera 2 zijn overigens voor alle smartphones beschikbaar, dit verschilt per model.

  • Delen:
Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.